Press reviews

10 juli 2022

Het merk Voge werd pas in 2020 geïntroduceerd in de Benelux en is daarmee één van de nieuwste merken op de motormarkt.

Voge is een merk van Loncin, een Chinese industriegigant die jaarlijks meer dan 2,5 miljoen motorfietsen produceert, ook voor gerenommeerde merken als Honda en BMW. Voge maakt gebruik van de jarenlange expertise die ze opdeden in samenwerking met andere merken en wil uitpakken met een geavanceerd design, een hoogstaande configuratie en een scherpe prijs.

Er zijn intussen al heel wat testverslagen verschenen, zowel in de klassieke print-magazines als online. Hier vind je er alvast een aantal:

Nederlandstalige press reviews

500AC

500DSX

650DSX

Press launch 500R & 500DS

 500R

500DS

300AC


Franstalige press reviews

SR4

500AC

500DSX

650DSX

Press launch 500R & 500DS

500DS

500R vs Honda CB500R

  

Over

Voge is het premium merk van Loncin, een Chinese gigant met een jaarlijkse productiecapaciteit van meer dan 2,5 miljoen motorfietsen. Loncin produceert zowel onderdelen als complete motorfietsen voor gerenommeerde motormerken zoals Honda, MV Agusta en BMW Motorrad. Ook diverse automerken maken al lang gebruik van hun expertise.

Motorfietsen onder de merknaam Voge zijn nieuw in Europa. Motorfietsen geproduceerd door Voge, onder merknamen van bekende Westerse merken, rijden echter al jaren rond op onze wegen. Voge maakt deze jarenlange expertise met streng gecontroleerde ontwikkelings- en productieprocessen nu rechtstreeks beschikbaar.

Elk Voge model wordt gekenmerkt door een geavanceerd design, een scherpe prijs en een high-end configuratie: zo beschikken de motorfietsen onder meer over Nissin-remmen, een KYB-vork en een Bosch ABS-systeem.
© Wowart.